EXPLORA ELS SABORS AUTÈNTICS DE LA NOSTRA CUINA ITALIANA
Menjar bé és molt més que triar un plat: és deixar-se portar pel ritme d’una cuina sincera, que parla d’origen, cura i gust pels detalls.
La nostra carta neix amb aquesta intenció: oferir-te una experiència italiana autèntica, pensada per compartir, gaudir i recordar.
Cuinar bé és un acte de cura: donar valor al que és senzill, tractar cada ingredient amb respecte i deixar que els sabors parlin per si sols.
Explora, tria, assaboreix. Aquesta és la nostra manera de donar-te la benvinguda a taula.
Carta Restaurant Italià Barcelona
ENTRANTS
BRUSCHETTA Vegà
Bruschetta amb tomàquet fresc, alfàbrega i un toc de vinagre balsàmic.
9.00
INSALATA DI FRAGOLE, MELE E RICOTTA Vegetarià
Amanida de fulles fresques amb maduixes, poma i ricotta cremosa.
9.00
INSALATA DI RUCOLA CON BURRATA Vegetarià
Mozzarella burrata amb rúcula fresca i tomàquets secs en oli d’oliva.
12.50
VITELLO TONNATO
Làmines fines de vedella amb delicada salsa de tonyina i anxoves.
14.00
TAGLIERE DI AFFETTATI TOSCANI
Selecció d'embotits tradicionals toscans.
14.50
DEGUSTAZIONE DI FORMAGGI ITALIANI Vegetarià
Selecció de formatges curats i frescos de tradició italiana.
15.00
CARPACCIO DI GIRELLO CON PECORINO
Carpaccio de vedella amb Pecorino Toscano, rúcula i peres.
16.00
FOCACCIA Vegà
3.50
PRIMERS
SPAGHETTONI CACIO E PEPE Vegetarià
Espaguetoni amb Pecorino Romano i pebre negre.
12.00
MELANZANE ALLA PARMIGIANA Vegetarià
Albergínies a la Parmigiana, amb mozzarella, salsa de tomàquet i formatge.
12.50
LASAGNA DI CARNE
Lasanya amb ragú a la bolonyesa, beixamel i Parmigiano Reggiano.
13.00
SPAGHETTI ALLA CARBONARA
Espaguetis amb rovell d'ou, Pecorino Romano, guanciale i pebre.
13.00
BUCATINI ALL’AMATRICIANA
Bucatini amb guanciale, salsa de tomàquet i Pecorino Romano.
14.00
GNOCCHI PORCINI E SALSICCIA
Gnocchi amb crema de bolets porcini i botifarra artesanal.
14.50
RAVIOLI DI RICOTTA E SPINACI Vegetarià
Raviolis casolans de ricotta i espinacs amb mantega i sàlvia.
15.00
RISOTTO AI PORCINI Vegetarià
Risotto cremós de bolets porcini amb Parmigiano Reggiano.
15.50
SPAGHETTONI VONGOLE E BOTTARGA
Espaguetoni amb cloïsses i botarga de mújol ratllada.
16.00
PAPPARDELLE AL CINGHIALE
Pappardelle d’ou amb ragú de senglar.
17.00
SEGONS
SALMONE ALLA TOSCANA
Salmó amb salsa cremosa, espinacs, tomàquets cherry i patates al forn.
16.00
OSSOBUCO ALLA SENESE
Ossobuco estofat a foc lent amb salsa de tomàquet i vi blanc.
17.50
TAGLIATA RUCOLA E PARMIGIANO
Entrecot tallat a tires amb rúcula, tomàquets, làmines de Parmigiano i patates.
18.50
POSTRES
PANNA COTTA CON TOPPING DI FRAGOLE Vegetarià
Delicat postre de nata amb coulis de maduixes.
4.50
CANNOLO SICILIANO Vegetarià
Postre tradicional sicilià cruixent, amb suau crema de ricotta dolça.
5.00
TIRAMISÚ Vegetarià
Clàssic italià amb capes de bescuits de cafè i crema de mascarpone.
5.50
CHEESECAKE DI PARMIGIANO Vegetarià
Cheesecake de Parmigiano amb base de galeta i compota de maduixes.
5.50
VINS TINTS
FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”
Afruitat, lleuger i vinós. Sabor ric i harmoniós, rodó i amb bon cos.
14.00
SANGIOVESE TOSCANA IGT “SCANTIANUM”
Aroma afruitat amb notes de pruna. Sec, equilibrat i tanins suaus.
17.00
CHIANTI RISERVA DOCG “PETRIOLO”
Afruitat i intens. Amb cos, tanins refinats i una nota especiada.
24.00
MORELLINO DI SCANSANO DOCG “LE PUPILLE”
Notes de fruits vermells i romaní. Sucós, equilibrat, amb acidesa fresca i tanins suaus.
26.00
ROSSO DI MONTALCINO DOC “COL D’ORCIA”
Refinat i amb bon cos, amb notes de fruita madura, roure subtil i un final persistent.
32.00
BOLGHERI DOC “TENUTA MERAVIGLIA”
Suau i expressiu, amb fruits del bosc, tocs d'espècies i regalèssia, i tanins saborosos.
38.00
LE DIFESE TOSCANA IGT “TENUTA SAN GUIDO”
Amb caràcter i equilibri. Notes de fruits vermells, cuir i tanins ferms. Final llarg i fresc.
48.00
BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG “COL D’ORCIA”
Amb cos i estructura, tanins madurs, acidesa equilibrada i un final llarg i saborós.
64.00
VINS BLANCS
FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”
Fresc i delicat, amb notes florals, fruita subtil i un paladar suau i equilibrat.
14.00
PINOT GRIGIO FRIULI ISONZO DOC “BORGO DEI VASSALLI”
Aroma definit amb notes de flors d'acàcia. Sec, suau i agradablement amarg.
18.00
CASTEL FIRMIAN PINOT GRIGIO TRENTINO DOC “MEZZACORONA”
Elegant i equilibrat, amb aromes de camamilla i una acidesa delicada i refrescant.
23.00
VERMENTINO TOSCANA IGT “SCANTIANUM”
Fresc i afruitat, amb notes florals, tocs cítrics, matisos minerals i bona estructura.
24.00
GEWÜRZTRAMINER SUD TIROLO ALTO ADIGE IGT “TRAMIN”
Afruitat i floral, amb fruites tropicals i espècies suaus. Equilibrat i de final llarg.
26.00
VERNACCIA DI SAN GIMIGNANO DOCG “SELVABIANCA”
Fresc i floral, amb notes de poma. Vi viu i estructurat, amb acidesa equilibrada.
28.00
PROSECCO EXTRA DRY TREVISO DOC “SERENA”
Perlage viu, amb notes florals i de poma. Fresc i elegant, amb un toc dolç.
25.00
VINS ROSATS
FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”
Fresc i afruitat, amb notes de cirera madura. Suau, equilibrat i de final llarg.
14.00
CASTEL FIRMIAN LAGREIN TRENTINO DOC “MEZZACORONA”
Notes de cirera, fruits vermells i pruna. Sec, fresc i vibrant, amb final llarg i saborós.
23.00
BEGUDES
AIGUA 0,5L
2.00
AIGUA AMB GAS 0,5L
2.50
SUC TARONJA, SUC PRÉSSEC
2.50
FANTA TARONJA, FANTA LIMON, NESTEA, COCA COLA, COCA COLA ZERO
2.70
VERMOUT
2.50
CERVESA DE BARRIL 0,3L
Alhambra
2.80
CERVESA DE BARRIL 0,5L
Alhambra
4.80
BIRRA MENABREA BIONDA 1846
Cervesa artesanal italiana rossa
3.50
BIRRA MENABREA ZERO ZERO
Cervesa artesanal italiana sense alcohol
4.00
ESPRESSO
Café sol
1.40
CAFFÈ MACCHIATO
Café tallat
1.60
CAFFÈ LATTE
Café amb llet
2.00
CAFFÈ CORRETTO
Cigaló, café amb licor
2.50
CÒCTELS
SPRITZ APEROL
8.50
GIN TONIC
Seagram’s o Tanqueray
9.00
GIN TONIC
Hendrick's
10.00
MOJITO
9.00
MOJITO DE COCO
10.00
CAIPIRINHA
9.00
AMERICANO
9.00
NEGRONI
9.00
- PLATS
-
ENTRANTS
BRUSCHETTA Vegà
Bruschetta amb tomàquet fresc, alfàbrega i un toc de vinagre balsàmic.9.00INSALATA DI FRAGOLE, MELE E RICOTTA Vegetarià
Amanida de fulles fresques amb maduixes, poma i ricotta cremosa.9.00INSALATA DI RUCOLA CON BURRATA Vegetarià
Mozzarella burrata amb rúcula fresca i tomàquets secs en oli d’oliva.12.50VITELLO TONNATO
Làmines fines de vedella amb delicada salsa de tonyina i anxoves.14.00TAGLIERE DI AFFETTATI TOSCANI
Selecció d'embotits tradicionals toscans.14.50DEGUSTAZIONE DI FORMAGGI ITALIANI Vegetarià
Selecció de formatges curats i frescos de tradició italiana.15.00CARPACCIO DI GIRELLO CON PECORINO
Carpaccio de vedella amb Pecorino Toscano, rúcula i peres.16.00FOCACCIA Vegà
3.50PRIMERS
SPAGHETTONI CACIO E PEPE Vegetarià
Espaguetoni amb Pecorino Romano i pebre negre.12.00MELANZANE ALLA PARMIGIANA Vegetarià
Albergínies a la Parmigiana, amb mozzarella, salsa de tomàquet i formatge.12.50LASAGNA DI CARNE
Lasanya amb ragú a la bolonyesa, beixamel i Parmigiano Reggiano.13.00SPAGHETTI ALLA CARBONARA
Espaguetis amb rovell d'ou, Pecorino Romano, guanciale i pebre.13.00BUCATINI ALL’AMATRICIANA
Bucatini amb guanciale, salsa de tomàquet i Pecorino Romano.14.00GNOCCHI PORCINI E SALSICCIA
Gnocchi amb crema de bolets porcini i botifarra artesanal.14.50RAVIOLI DI RICOTTA E SPINACI Vegetarià
Raviolis casolans de ricotta i espinacs amb mantega i sàlvia.15.00RISOTTO AI PORCINI Vegetarià
Risotto cremós de bolets porcini amb Parmigiano Reggiano.15.50SPAGHETTONI VONGOLE E BOTTARGA
Espaguetoni amb cloïsses i botarga de mújol ratllada.16.00PAPPARDELLE AL CINGHIALE
Pappardelle d’ou amb ragú de senglar.17.00SEGONS
SALMONE ALLA TOSCANA
Salmó amb salsa cremosa, espinacs, tomàquets cherry i patates al forn.16.00OSSOBUCO ALLA SENESE
Ossobuco estofat a foc lent amb salsa de tomàquet i vi blanc.17.50TAGLIATA RUCOLA E PARMIGIANO
Entrecot tallat a tires amb rúcula, tomàquets, làmines de Parmigiano i patates.18.50POSTRES
PANNA COTTA CON TOPPING DI FRAGOLE Vegetarià
Delicat postre de nata amb coulis de maduixes.4.50CANNOLO SICILIANO Vegetarià
Postre tradicional sicilià cruixent, amb suau crema de ricotta dolça.5.00TIRAMISÚ Vegetarià
Clàssic italià amb capes de bescuits de cafè i crema de mascarpone.5.50CHEESECAKE DI PARMIGIANO Vegetarià
Cheesecake de Parmigiano amb base de galeta i compota de maduixes.5.50 - VINS
-
VINS TINTS
FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”
Afruitat, lleuger i vinós. Sabor ric i harmoniós, rodó i amb bon cos.14.00SANGIOVESE TOSCANA IGT “SCANTIANUM”
Aroma afruitat amb notes de pruna. Sec, equilibrat i tanins suaus.17.00CHIANTI RISERVA DOCG “PETRIOLO”
Afruitat i intens. Amb cos, tanins refinats i una nota especiada.24.00MORELLINO DI SCANSANO DOCG “LE PUPILLE”
Notes de fruits vermells i romaní. Sucós, equilibrat, amb acidesa fresca i tanins suaus.26.00ROSSO DI MONTALCINO DOC “COL D’ORCIA”
Refinat i amb bon cos, amb notes de fruita madura, roure subtil i un final persistent.32.00BOLGHERI DOC “TENUTA MERAVIGLIA”
Suau i expressiu, amb fruits del bosc, tocs d'espècies i regalèssia, i tanins saborosos.38.00LE DIFESE TOSCANA IGT “TENUTA SAN GUIDO”
Amb caràcter i equilibri. Notes de fruits vermells, cuir i tanins ferms. Final llarg i fresc.48.00BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG “COL D’ORCIA”
Amb cos i estructura, tanins madurs, acidesa equilibrada i un final llarg i saborós.64.00VINS BLANCS
FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”
Fresc i delicat, amb notes florals, fruita subtil i un paladar suau i equilibrat.14.00PINOT GRIGIO FRIULI ISONZO DOC “BORGO DEI VASSALLI”
Aroma definit amb notes de flors d'acàcia. Sec, suau i agradablement amarg.18.00CASTEL FIRMIAN PINOT GRIGIO TRENTINO DOC “MEZZACORONA”
Elegant i equilibrat, amb aromes de camamilla i una acidesa delicada i refrescant.23.00VERMENTINO TOSCANA IGT “SCANTIANUM”
Fresc i afruitat, amb notes florals, tocs cítrics, matisos minerals i bona estructura.24.00GEWÜRZTRAMINER SUD TIROLO ALTO ADIGE IGT “TRAMIN”
Afruitat i floral, amb fruites tropicals i espècies suaus. Equilibrat i de final llarg.26.00VERNACCIA DI SAN GIMIGNANO DOCG “SELVABIANCA”
Fresc i floral, amb notes de poma. Vi viu i estructurat, amb acidesa equilibrada.28.00PROSECCO EXTRA DRY TREVISO DOC “SERENA”
Perlage viu, amb notes florals i de poma. Fresc i elegant, amb un toc dolç.25.00VINS ROSATS
FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”
Fresc i afruitat, amb notes de cirera madura. Suau, equilibrat i de final llarg.14.00CASTEL FIRMIAN LAGREIN TRENTINO DOC “MEZZACORONA”
Notes de cirera, fruits vermells i pruna. Sec, fresc i vibrant, amb final llarg i saborós.23.00BEGUDES
AIGUA 0,5L
2.00AIGUA AMB GAS 0,5L
2.50SUC TARONJA, SUC PRÉSSEC
2.50FANTA TARONJA, FANTA LIMON, NESTEA, COCA COLA, COCA COLA ZERO
2.70VERMOUT
2.50CERVESA DE BARRIL 0,3L
Alhambra2.80CERVESA DE BARRIL 0,5L
Alhambra4.80BIRRA MENABREA BIONDA 1846
Cervesa artesanal italiana rossa3.50BIRRA MENABREA ZERO ZERO
Cervesa artesanal italiana sense alcohol4.00ESPRESSO
Café sol1.40CAFFÈ MACCHIATO
Café tallat1.60CAFFÈ LATTE
Café amb llet2.00CAFFÈ CORRETTO
Cigaló, café amb licor2.50CÒCTELS
SPRITZ APEROL
8.50GIN TONIC
Seagram’s o Tanqueray9.00GIN TONIC
Hendrick's10.00MOJITO
9.00MOJITO DE COCO
10.00CAIPIRINHA
9.00AMERICANO
9.00NEGRONI
9.00
*Tots els preus inclouen l’IVA.