Skip to content
Restaurante Cachaca
Restaurante Cachaca
  • Cachaca
  • Carta
  • Contacte
  • Reservar
  • Español
  • Català
  • Italiano
  • English
Restaurante Cachaca
  • Cachaca
  • Carta
  • Contacte
  • Reservar
  • Español
  • Català
  • Italiano
  • English

EXPLORA ELS SABORS AUTÈNTICS DE LA NOSTRA CUINA ITALIANA

Menjar bé és molt més que triar un plat: és deixar-se portar pel ritme d’una cuina sincera, que parla d’origen, cura i gust pels detalls.

La nostra carta neix amb aquesta intenció: oferir-te una experiència italiana autèntica, pensada per compartir, gaudir i recordar.

Cuinar bé és un acte de cura: donar valor al que és senzill, tractar cada ingredient amb respecte i deixar que els sabors parlin per si sols.

Explora, tria, assaboreix. Aquesta és la nostra manera de donar-te la benvinguda a taula.

Carta Restaurant Italià Barcelona

  • PLATS
  • VINS

ENTRANTS

BRUSCHETTA Vegà

Bruschetta amb tomàquet fresc, alfàbrega i un toc de vinagre balsàmic.
9.00

INSALATA DI FRAGOLE, MELE E RICOTTA Vegetarià

Amanida de fulles fresques amb maduixes, poma i ricotta cremosa.
9.00

INSALATA DI RUCOLA CON BURRATA Vegetarià

Mozzarella burrata amb rúcula fresca i tomàquets secs en oli d’oliva.
12.50

VITELLO TONNATO

Làmines fines de vedella amb delicada salsa de tonyina i anxoves.
14.00

TAGLIERE DI AFFETTATI TOSCANI

Selecció d'embotits tradicionals toscans.
14.50

DEGUSTAZIONE DI FORMAGGI ITALIANI Vegetarià

Selecció de formatges curats i frescos de tradició italiana.
15.00

CARPACCIO DI GIRELLO CON PECORINO

Carpaccio de vedella amb Pecorino Toscano, rúcula i peres.
16.00

FOCACCIA Vegà

3.50

PRIMERS

SPAGHETTONI CACIO E PEPE Vegetarià

Espaguetoni amb Pecorino Romano i pebre negre.
12.00

MELANZANE ALLA PARMIGIANA Vegetarià

Albergínies a la Parmigiana, amb mozzarella, salsa de tomàquet i formatge.
12.50

LASAGNA DI CARNE

Lasanya amb ragú a la bolonyesa, beixamel i Parmigiano Reggiano.
13.00

SPAGHETTI ALLA CARBONARA

Espaguetis amb rovell d'ou, Pecorino Romano, guanciale i pebre.
13.00

BUCATINI ALL’AMATRICIANA

Bucatini amb guanciale, salsa de tomàquet i Pecorino Romano.
14.00

GNOCCHI PORCINI E SALSICCIA

Gnocchi amb crema de bolets porcini i botifarra artesanal.
14.50

RAVIOLI DI RICOTTA E SPINACI Vegetarià

Raviolis casolans de ricotta i espinacs amb mantega i sàlvia.
15.00

RISOTTO AI PORCINI Vegetarià

Risotto cremós de bolets porcini amb Parmigiano Reggiano.
15.50

SPAGHETTONI VONGOLE E BOTTARGA

Espaguetoni amb cloïsses i botarga de mújol ratllada.
16.00

PAPPARDELLE AL CINGHIALE

Pappardelle d’ou amb ragú de senglar.
17.00

SEGONS

SALMONE ALLA TOSCANA

Salmó amb salsa cremosa, espinacs, tomàquets cherry i patates al forn.
16.00

OSSOBUCO ALLA SENESE

Ossobuco estofat a foc lent amb salsa de tomàquet i vi blanc.
17.50

TAGLIATA RUCOLA E PARMIGIANO

Entrecot tallat a tires amb rúcula, tomàquets, làmines de Parmigiano i patates.
18.50

POSTRES

PANNA COTTA CON TOPPING DI FRAGOLE Vegetarià

Delicat postre de nata amb coulis de maduixes.
4.50

CANNOLO SICILIANO Vegetarià

Postre tradicional sicilià cruixent, amb suau crema de ricotta dolça.
5.00

TIRAMISÚ Vegetarià

Clàssic italià amb capes de bescuits de cafè i crema de mascarpone.
5.50

CHEESECAKE DI PARMIGIANO Vegetarià

Cheesecake de Parmigiano amb base de galeta i compota de maduixes.
5.50

VINS TINTS

FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”

Afruitat, lleuger i vinós. Sabor ric i harmoniós, rodó i amb bon cos.
14.00

SANGIOVESE TOSCANA IGT “SCANTIANUM”

Aroma afruitat amb notes de pruna. Sec, equilibrat i tanins suaus.
17.00

CHIANTI RISERVA DOCG “PETRIOLO”

Afruitat i intens. Amb cos, tanins refinats i una nota especiada.
24.00

MORELLINO DI SCANSANO DOCG “LE PUPILLE”

Notes de fruits vermells i romaní. Sucós, equilibrat, amb acidesa fresca i tanins suaus.
26.00

ROSSO DI MONTALCINO DOC “COL D’ORCIA”

Refinat i amb bon cos, amb notes de fruita madura, roure subtil i un final persistent.
32.00

BOLGHERI DOC “TENUTA MERAVIGLIA”

Suau i expressiu, amb fruits del bosc, tocs d'espècies i regalèssia, i tanins saborosos.
38.00

LE DIFESE TOSCANA IGT “TENUTA SAN GUIDO”

Amb caràcter i equilibri. Notes de fruits vermells, cuir i tanins ferms. Final llarg i fresc.
48.00

BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG “COL D’ORCIA”

Amb cos i estructura, tanins madurs, acidesa equilibrada i un final llarg i saborós.
64.00

VINS BLANCS

FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”

Fresc i delicat, amb notes florals, fruita subtil i un paladar suau i equilibrat.
14.00

PINOT GRIGIO FRIULI ISONZO DOC “BORGO DEI VASSALLI”

Aroma definit amb notes de flors d'acàcia. Sec, suau i agradablement amarg.
18.00

CASTEL FIRMIAN PINOT GRIGIO TRENTINO DOC “MEZZACORONA”

Elegant i equilibrat, amb aromes de camamilla i una acidesa delicada i refrescant.
23.00

VERMENTINO TOSCANA IGT “SCANTIANUM”

Fresc i afruitat, amb notes florals, tocs cítrics, matisos minerals i bona estructura.
24.00

GEWÜRZTRAMINER SUD TIROLO ALTO ADIGE IGT “TRAMIN”

Afruitat i floral, amb fruites tropicals i espècies suaus. Equilibrat i de final llarg.
26.00

VERNACCIA DI SAN GIMIGNANO DOCG “SELVABIANCA”

Fresc i floral, amb notes de poma. Vi viu i estructurat, amb acidesa equilibrada.
28.00

PROSECCO EXTRA DRY TREVISO DOC “SERENA”

Perlage viu, amb notes florals i de poma. Fresc i elegant, amb un toc dolç.
25.00

VINS ROSATS

FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”

Fresc i afruitat, amb notes de cirera madura. Suau, equilibrat i de final llarg.
14.00

CASTEL FIRMIAN LAGREIN TRENTINO DOC “MEZZACORONA”

Notes de cirera, fruits vermells i pruna. Sec, fresc i vibrant, amb final llarg i saborós.
23.00

BEGUDES

AIGUA 0,5L

2.00

AIGUA AMB GAS 0,5L

2.50

SUC TARONJA, SUC PRÉSSEC

2.50

FANTA TARONJA, FANTA LIMON, NESTEA, COCA COLA, COCA COLA ZERO

2.70

VERMOUT

2.50

CERVESA DE BARRIL 0,3L

Alhambra
2.80

CERVESA DE BARRIL 0,5L

Alhambra
4.80

BIRRA MENABREA BIONDA 1846

Cervesa artesanal italiana rossa
3.50

BIRRA MENABREA ZERO ZERO

Cervesa artesanal italiana sense alcohol
4.00

ESPRESSO

Café sol
1.40

CAFFÈ MACCHIATO

Café tallat
1.60

CAFFÈ LATTE

Café amb llet
2.00

CAFFÈ CORRETTO

Cigaló, café amb licor
2.50

CÒCTELS

SPRITZ APEROL

8.50

GIN TONIC

Seagram’s o Tanqueray
9.00

GIN TONIC

Hendrick's
10.00

MOJITO

9.00

MOJITO DE COCO

10.00

CAIPIRINHA

9.00

AMERICANO

9.00

NEGRONI

9.00
PLATS

ENTRANTS

BRUSCHETTA Vegà

Bruschetta amb tomàquet fresc, alfàbrega i un toc de vinagre balsàmic.
9.00

INSALATA DI FRAGOLE, MELE E RICOTTA Vegetarià

Amanida de fulles fresques amb maduixes, poma i ricotta cremosa.
9.00

INSALATA DI RUCOLA CON BURRATA Vegetarià

Mozzarella burrata amb rúcula fresca i tomàquets secs en oli d’oliva.
12.50

VITELLO TONNATO

Làmines fines de vedella amb delicada salsa de tonyina i anxoves.
14.00

TAGLIERE DI AFFETTATI TOSCANI

Selecció d'embotits tradicionals toscans.
14.50

DEGUSTAZIONE DI FORMAGGI ITALIANI Vegetarià

Selecció de formatges curats i frescos de tradició italiana.
15.00

CARPACCIO DI GIRELLO CON PECORINO

Carpaccio de vedella amb Pecorino Toscano, rúcula i peres.
16.00

FOCACCIA Vegà

3.50

PRIMERS

SPAGHETTONI CACIO E PEPE Vegetarià

Espaguetoni amb Pecorino Romano i pebre negre.
12.00

MELANZANE ALLA PARMIGIANA Vegetarià

Albergínies a la Parmigiana, amb mozzarella, salsa de tomàquet i formatge.
12.50

LASAGNA DI CARNE

Lasanya amb ragú a la bolonyesa, beixamel i Parmigiano Reggiano.
13.00

SPAGHETTI ALLA CARBONARA

Espaguetis amb rovell d'ou, Pecorino Romano, guanciale i pebre.
13.00

BUCATINI ALL’AMATRICIANA

Bucatini amb guanciale, salsa de tomàquet i Pecorino Romano.
14.00

GNOCCHI PORCINI E SALSICCIA

Gnocchi amb crema de bolets porcini i botifarra artesanal.
14.50

RAVIOLI DI RICOTTA E SPINACI Vegetarià

Raviolis casolans de ricotta i espinacs amb mantega i sàlvia.
15.00

RISOTTO AI PORCINI Vegetarià

Risotto cremós de bolets porcini amb Parmigiano Reggiano.
15.50

SPAGHETTONI VONGOLE E BOTTARGA

Espaguetoni amb cloïsses i botarga de mújol ratllada.
16.00

PAPPARDELLE AL CINGHIALE

Pappardelle d’ou amb ragú de senglar.
17.00

SEGONS

SALMONE ALLA TOSCANA

Salmó amb salsa cremosa, espinacs, tomàquets cherry i patates al forn.
16.00

OSSOBUCO ALLA SENESE

Ossobuco estofat a foc lent amb salsa de tomàquet i vi blanc.
17.50

TAGLIATA RUCOLA E PARMIGIANO

Entrecot tallat a tires amb rúcula, tomàquets, làmines de Parmigiano i patates.
18.50

POSTRES

PANNA COTTA CON TOPPING DI FRAGOLE Vegetarià

Delicat postre de nata amb coulis de maduixes.
4.50

CANNOLO SICILIANO Vegetarià

Postre tradicional sicilià cruixent, amb suau crema de ricotta dolça.
5.00

TIRAMISÚ Vegetarià

Clàssic italià amb capes de bescuits de cafè i crema de mascarpone.
5.50

CHEESECAKE DI PARMIGIANO Vegetarià

Cheesecake de Parmigiano amb base de galeta i compota de maduixes.
5.50
VINS

VINS TINTS

FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”

Afruitat, lleuger i vinós. Sabor ric i harmoniós, rodó i amb bon cos.
14.00

SANGIOVESE TOSCANA IGT “SCANTIANUM”

Aroma afruitat amb notes de pruna. Sec, equilibrat i tanins suaus.
17.00

CHIANTI RISERVA DOCG “PETRIOLO”

Afruitat i intens. Amb cos, tanins refinats i una nota especiada.
24.00

MORELLINO DI SCANSANO DOCG “LE PUPILLE”

Notes de fruits vermells i romaní. Sucós, equilibrat, amb acidesa fresca i tanins suaus.
26.00

ROSSO DI MONTALCINO DOC “COL D’ORCIA”

Refinat i amb bon cos, amb notes de fruita madura, roure subtil i un final persistent.
32.00

BOLGHERI DOC “TENUTA MERAVIGLIA”

Suau i expressiu, amb fruits del bosc, tocs d'espècies i regalèssia, i tanins saborosos.
38.00

LE DIFESE TOSCANA IGT “TENUTA SAN GUIDO”

Amb caràcter i equilibri. Notes de fruits vermells, cuir i tanins ferms. Final llarg i fresc.
48.00

BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG “COL D’ORCIA”

Amb cos i estructura, tanins madurs, acidesa equilibrada i un final llarg i saborós.
64.00

VINS BLANCS

FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”

Fresc i delicat, amb notes florals, fruita subtil i un paladar suau i equilibrat.
14.00

PINOT GRIGIO FRIULI ISONZO DOC “BORGO DEI VASSALLI”

Aroma definit amb notes de flors d'acàcia. Sec, suau i agradablement amarg.
18.00

CASTEL FIRMIAN PINOT GRIGIO TRENTINO DOC “MEZZACORONA”

Elegant i equilibrat, amb aromes de camamilla i una acidesa delicada i refrescant.
23.00

VERMENTINO TOSCANA IGT “SCANTIANUM”

Fresc i afruitat, amb notes florals, tocs cítrics, matisos minerals i bona estructura.
24.00

GEWÜRZTRAMINER SUD TIROLO ALTO ADIGE IGT “TRAMIN”

Afruitat i floral, amb fruites tropicals i espècies suaus. Equilibrat i de final llarg.
26.00

VERNACCIA DI SAN GIMIGNANO DOCG “SELVABIANCA”

Fresc i floral, amb notes de poma. Vi viu i estructurat, amb acidesa equilibrada.
28.00

PROSECCO EXTRA DRY TREVISO DOC “SERENA”

Perlage viu, amb notes florals i de poma. Fresc i elegant, amb un toc dolç.
25.00

VINS ROSATS

FEUDI ARAGONESI TERRE DI CHIETI IGT “CASAL BORDINO”

Fresc i afruitat, amb notes de cirera madura. Suau, equilibrat i de final llarg.
14.00

CASTEL FIRMIAN LAGREIN TRENTINO DOC “MEZZACORONA”

Notes de cirera, fruits vermells i pruna. Sec, fresc i vibrant, amb final llarg i saborós.
23.00

BEGUDES

AIGUA 0,5L

2.00

AIGUA AMB GAS 0,5L

2.50

SUC TARONJA, SUC PRÉSSEC

2.50

FANTA TARONJA, FANTA LIMON, NESTEA, COCA COLA, COCA COLA ZERO

2.70

VERMOUT

2.50

CERVESA DE BARRIL 0,3L

Alhambra
2.80

CERVESA DE BARRIL 0,5L

Alhambra
4.80

BIRRA MENABREA BIONDA 1846

Cervesa artesanal italiana rossa
3.50

BIRRA MENABREA ZERO ZERO

Cervesa artesanal italiana sense alcohol
4.00

ESPRESSO

Café sol
1.40

CAFFÈ MACCHIATO

Café tallat
1.60

CAFFÈ LATTE

Café amb llet
2.00

CAFFÈ CORRETTO

Cigaló, café amb licor
2.50

CÒCTELS

SPRITZ APEROL

8.50

GIN TONIC

Seagram’s o Tanqueray
9.00

GIN TONIC

Hendrick's
10.00

MOJITO

9.00

MOJITO DE COCO

10.00

CAIPIRINHA

9.00

AMERICANO

9.00

NEGRONI

9.00

*Tots els preus inclouen l’IVA.

DIRECCIÓ

Carrer d’Ataülf, 5
08002 Barcelona

HORARI

Dinars:
de 13:00 a 16:00 / dissabtes i diumenges.

Sopars:
de 19:00 a 00:00 / de dilluns a diumenge.

TELÉFONO

(+34) 692 881 458

RESERVES

Reservar

© 2025 Restaurante Cachaca. Tots els drets reservats.

Política de Privacitat  –  Política de Cookies

RESERVAS

Reservar

© 2025 Restaurante Cachaca. Todos los derechos reservados.

Política de Privacidad   –  Política de Cookies

  • Cachaca
  • Carta
  • Contacte
  • Reservar
En Cachaca valoramos tu privacidad
En este sitio web hacemos uso de cookies propias y de terceros para personalizar los contenidos de nuestra web, proporcionar las funciones de las correspondientes redes sociales, así como analizar el tráfico generado en la misma. También compartimos la información sobre el uso que usted realiza de nuestro sitio web con nuestros socios de redes sociales, publicidad y analítica. Para más información visita nuestra Política de cookies.
Aceptar todas Rechazar todas Configuración
Manage consent

Resumen de Privacidad

En este sitio web hacemos uso de cookies propias y de terceros para personalizar los contenidos de nuestra web, proporcionar las funciones de las correspondientes redes sociales, así como analizar el tráfico generado en la misma. También compartimos la información sobre el uso que usted realiza de nuestro sitio web con nuestros socios de redes sociales, publicidad y analítica.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Necessary
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Save & Accept